Izbrah.com предлага ръчно изработени изделия.

Ние използваме качествени материали и правим всеки продукт индивидуално с голямо внимание и любов. Стремим се към оптимален вариант качество – цена, за да предложим на нашите клиенти най-доброто.

Шапките с бради са интересно предложение за подарък, с което може да зарадвате близки и познати. Освен забавния ефект, който ще предизвикате, тези шапки осигуряват топлина и защита от студа.

Шапките са изработени от висококачествени прежди, специално предназначени за зимата и осигуряват топлина и комфорт в студените дни. Стоят стилно и красиво на главата на всяка дама.

Шаловете са с красиви цветови комбинации и могат да бъдат чудесно допълнение към тоалета на всяка дама. Предлагаме и комплекти от шал и калцуни.

Ръкавиците без пръсти са в различни цветове и модели и осигуряват освен топлина през студените дни, но и комфорт, например, когато шофирате или ползвате своя телефон.

Калъфите за телефони са в различни варианти, особено подходящи за деца и предпазват телефона от надраскване и счупване.

Бюстиетата са с уникален дизайн, подходящи са за жени и млади момичета, с регулиращи се връзки на гърба. Изработват се по поръчка в различни размери.

„Босите“ сандали са чудесен аксесоар за краката на всяка жена през лятото. Могат да се носят на плажа, по пясъка, на басейна, на дискотека, на бос крак или с обувка. Уникален дизайн.

Изделията за бебета се изработват с много внимание и любов към вашите малки съкровища. Използваме само безопасни материали и качествени, меки, бебешки прежди.

Можем да изработим и други варианти по Ваша идея, за целта не се колебайте да се свържете с нас.